XL-LOUNGER

Letisztult vonalvezetés

XL-LOUNGER karbonkerámia-medence

A Compass Pools karbonkerámia-medencék egy új típusának az első képviselője. 2017-ben forradalmi újitásként került piacra a tervezés egy teljesen új irányának képviseletében. Letisztult vonalvezetés és valódi, pompás élményt nyújtó helyszín a fürdéshez, ezek jellemzik leginkább az XL-LOUNGERT. Különlegessége a kubista stílusú lépcsőben rejlik, amely a Compass Pools védjegye alatt álló rolós medencefedési megoldás előterében helyeztek el.

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

Az XL-LOUNGER karbonkerámia-medence főbb jellemzői

Jellemzők

  • Állandó vízmélység
  • Élei lekerekítettek, biztonságos terület a tapasztalatlan úszóknak
  • A lépcsők és a medencefenék COMPASS védjegye alatt álló SLIP STOP csúszásmentes bevonattal rendelkeznek
  • Egy lépcsőlejáró, így több hasznos terület marad az úszásra
  • A COMPASS védjegye alatt álló rolós medencefedés háza behúzott roló esetén napozóterasznak is használható
  • Beépített hidrosztatikus szeleppel rendelkezik, amely védi a medencét a talajvíznyomástól

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.