CLASSIC

A kompakt élmény

CLASSIC karbonkerámia-medence

Helyhiánnyal rendelkezők számára tökéletes döntés, kis mérete ellenére rengeteg szórakozás helyéül szolgálhat. Kompakt kialakítása miatt telepítése kifejezetten egyszerű, akár egy régebbi medence helyére is, így könnyedén otthona egy igazán szórakoztató elemévé válhat. Beltéren és kültéren egyaránt használható. Különleges beépítési igényű ingatlanokhoz, ahol a legtöbb minőségi medence nem beépíthető, ideális választás lehet, ráadásul ellenáramoltató rendszerrel a kis medence hirtelen végtelen medencévé is válhat! Kiváló termék a biztonságos szórakozáshoz kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ez egy igazi családi medence!

A CLASSIC medencéhez, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A CLASSIC karbonkerámia-medence főbb jellemzői

Jellmezők

  • Ellenáramoltató berendezés is igényelhető hozzá, így a mérsékelt úszásra használható tér akár végtelenné is válhat
  • Egy kisebb kertben és beltéren is egyaránt könnyen telepíthető
  • A lépcsők és a medencefenék a COMPASS védjegye alatt álló SLIP STOP csúszásmentes bevonattal rendelkeznek
  • Beépített lépcsők segítik a kényelmes bejutást és kevés úszásra használható helyet foglalnak, víz alatti leállóperem és a kapaszkodó gondoskodik a fürdőzők biztonságáról
  • Beépített hidrosztatikus szeleppel rendelkezik, amely védi a medencét a talajvíznyomástól

A CLASSIC medencecsalád tecnikai adatai

karbon keramia medence 3D Aqua 1

Színválaszték

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.