VOGUE

A modern kényelem

VOGUE MEDENCÉK

A VOGUE karbon kerámia medence napjaink egyik legmodernebb formavilágú medencéje, mely egyszerre gyönyörű és funkcionális.

A VOGUE medence különleges élményt biztosít a család minden tagja számára. A középen elhelyezett pihenőrész páratlan kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után. Változó vízmélységének köszönhetően a gyermekek és idősek számára egyaránt ideális.

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A VOGUE medencecsalád előnyei

Előnyök

  • Modern stílus, kimagasló funkcionalitás.
  • Extra nagy, középen elhelyezett pihenőrész.
  • Változó vízmélységének köszönhetően ideális családi medence.
  • Széles csúszásmentes lépcsőinek és a végigfutó fellépőperemnek köszönhetően kimagasló biztonságot nyújt a fürdőzőknek.
  • Mint minden COMPASS karbon kerámia medencéhez, a VOGUE típushoz is 40 év gyártói garancia párosul a szerkezetre!

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.