RENSON ÁRNYÉKOLÓK

Minden, ami a RENSON árnyékolókról tudható

A RENSON árnyékolók igazán innovatív és funkcionális díszei lehetnek a medencének és a kertnek egyaránt. Ezek a kültéri fedések nem kizárólag medencékhez készülnek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének tökéletesen alkalmasak medencék fedésére is, ráadásul a RENSON páratlan stílusérzékkel tervezi árnyékolóit, így a kínálatban biztosan találni fog olyat, ami tökéletesen illeszkedik a kerti panorámájához!

A RENSON árnyékolók leginkább az időjárás okozta viszontagságokkal szemben nyújtanak védelmet, például egy pezsgőfürdő akkor is használható árnyékoló alatt, ha szél fúj. Kánikulában menedéket nyújt a nap elől, de mégis van alatta légmozgás, így a levegő nem lesz fülledt. Ilyen árnyékolóval dönthet arról, hogy mennyi fény essen a kertre, vagy hogy szeretne-e esős időben grillezni vagy barátaival vacsorázni a kertben. Rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor hasznát venni egy jó árnyékolónak, hiszen a kert és a hozzá tartozó épület előnyeit ötvözi egy félig zárt tér. Mindannyian szeretünk a szabadban lenni, de a kényelemhez és az eleganciához is ragaszkodunk, így hát egyre magasabb igényeket támasztunk az ilyen segédeszközök felé. Ezeket az igényeket hivatott kielégíteni a RENSON új, innovatív sorozata. Több, mint árnyékoló, növeli az életteret és nem utolsó sorban ékesíti a teret is. Ez az új generációs terméksorozat mindenféle igényre kínál megoldásokat, olyanokra is, amelyek akár eddig eszébe sem jutottak!

Luxus és Elegancia

pergolak luxus es elegancia

A RENSON célja a terméksorozattal az, hogy beltéri körülményeket teremtsen meg úgy, hogy a szabadtéri élmény a teljes évben élvezhető lehessen, ne csak akkor, amikor alapvetően kellemes az időjárás. Erre más rendszerek nem képesek, ezért a gyártó büszkén mutatja be ezeket az elegáns, atmoszférikus fedőszerkezeteket, amelyek alatt egy igazán exkluzív életteret alakíthat ki. A szerkezet könnyű átalakíthatósága segíti ezt. A termékek időtálló, mégsem robusztus kialakítása megőrzi a tér légies jellegét, azonban a termék ellenálló az időjárással és egyben az idővel szemben is, mindemellett pedig megtestesíti a luxust és az eleganciát.

A RENSON kerti árnyékolók előnyei

 • A termékek minden éghajlaton kiválóan használhatók, erről elégedett vásárlóink tanúskodhatnak
 • Részletes, aprólékos tervezések elérhetők
 • Egymásba integrálható, szabadon variálható rendszerek
 • A szerkezet tartós, kiváló minőségű és stabilitású alumíniumból készül
 • Ha üveget nem használtak az árnyékoló készítésekor, akár 80 km/h sebességű széllel szemben is ellenáll
 • Forradalmi vízelvezető technológia
 • Modern, letisztult kialakítás
 • Kiváló minőség
 • A termékek sokféle célra alkalmazhatók és könnyedén összehangolhatók, külön előnyük, hogy utólagosan is integrálhatók
 • A RENSON árnyékolók életciklusa hosszú, az időjárás nem tesz bennük kárt
 • Karbantartást szinte egyáltalán nem igényelnek

RENSON Algarve-sorozat

Algarve – alapmodell

Elforgatható lamellákkal szabályozható az alá beeső fény és a légmozgás. Egyedülálló szerkezetként is beépíthető, de falhoz is illeszthető.

Algarve AERO (csak tető)

Ez a fedés oszlopokkal nem rendelkezik, kizárólag a tetőt tartalmazza. Alapesetben előre kialakított mélyedésbe illeszthető, de megoldható a beépítése felfüggesztéssel is.

Algarve Classic Line

Egy újabb Algarve-variáns, különlegessége a díszes tartóoszlopokban rejlik, illetve a tető diszitő motívumában. Klasszikus vonalvezetése kiválóan illik az ilyen típusú, rusztikus otthonokhoz. Beszerelése önálló szerkezetként vagy oldalfalhoz rögzítve is lehetséges.

Algarve CANVAS

A CANVAS modell elsősorban kocsibeálló funkciót fed le, de bármilyen tér elkerítésére alkalmas, amelyet meg szeretne védeni a széllel szemben. Ez lehet a bejárati rész lefedése az ajtó fölött, vagy akár az udvar egy része, esetleg medence. A tetőszerkezet felső részén trapéz hullámlemezek vezetik el a vizet, a hullámlemezek alatt pedig a névadó Fixscreen-technológiával készült feszített zip-es szövet helyezkedik el. A trapézos fedés teszi a szerkezetet időjárásállóvá. Elérhető egy bizonyos Dual technológiás kiszerelésben is az elforgatható tetőlamellákkal rendelkező Algarve alapmodellel együtt is. A modell oszlopok nélkül is kapható Algarve Aero Canvas néven, ezt egy előre felépített szerkezethez lehet hozzáépíteni.

RENSON Camargue

Világszerte és Magyarországon is a legnépszerűbb termék. Letisztult, elegáns kinézete modern megoldásokat rejt, igazán kompakt és minden igényt kielégítő rendszer. Szerkezete masszívabb társaiénál, nagyobb terhelést is képes elbírni. Különleges kiegészítő elemeiben rejlik a népszerűsége, ezek a szerkezetbe építhető fűtőtest, LED világítás, hangszórók, oldalsó árkényékolósínek és a bevezetett elektromosság. Kiválóan variálható más modellekkel, így nagy mértékben bővíthető, az oldalfalak árnyékolására több megoldás is választható.
Azok számára a legjobb döntés, akik egy nagyobb területet szeretnének lefedni, illetve egy igazán exkluzív külső életteret létrehoznia rengeteg kiegészítő funkció révén.

RENSON Skye

A Skye az árnyékolási technológia csúcsa. Lamellái alumíniumból készülnek, a tetőszerkezet pedig elforgatható, illetve szükség esetén akár el is tolható. Mindemellett különböző oldalelemekkel variálható, így a termék remekül képes a személyes igényekhez igazodni. A lamellák megfelelő működését a szabadalmaztatott S-DRIVE technológia biztosítja.

A tervezése a népszerű Camargue modellből indul, ez annak egy továbbfejlesztett verziója. Különlegessége, hogy a lamellákat nem csupán elforgatni, hanem egybe is lehet gyűjteni, hogy a tetőszerkezetre eső összes fényt átengedhessék – ha Ön éppen ezt szeretné. Így napozhat nyáron, de el is rejtőzhet a hidegebb téli időjárás elől is. A lamellákat egy komplex mechanizmussal húzza össze a vezérlőrendszer egy választott oldalon, vagy akár középen.

RENSON Aero Skye

A RENSON Skye oszlopok nélküli változatban is elérhető, ebben az esetben egy előre megépített mélyedésbe vagy szerkezetre kerülhet. Kétoldalt eltolható változatban is elérhető, ez az Aero Dual típus.

Ha a RENSON Skye-t választja, A RENSON által nyújtható legjobb termékkel fog rendelkezni! Az alábbiak mind igazak a Skye modellre:

 • Aprólékos, részletes kidolgozás
 • Minden fejlesztés egyedi, letisztult és esztétikus formájú
 • Elegáns vonalvezetés
 • Rendkívüli minőség
 • Szinte határtalan variálhatóság
 • Lenyűgöző atmoszféra

RENSON Lagune

Az árnyékoló tetőszerkezete zip-es szövet anyagú. Ez a modell strapabíróbb, kissé erőteljesebb szerkezetű, mint a többi RENSON árnyékoló. Beépíthető egymagában vagy különböző oldali kiegészítő elemek használatával is, ezek könnyedén integrálhatók a szerkezetbe. Különlegessége, hogy akár négy oldalról is lefedhető, így az év bármely időszakában használható, zárt terasz kialakítására is alkalmas.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy