FAST LANE

Az úszás szerelmeseinek

FAST LANE MEDENCÉK

Luxuskivitelű medence sportoláshoz, amely egyszerű vonalvezetésével és időtlen formatervezésével gyönyörködteti a szemet. Keskeny, ám hosszú formája teszi alkalmassá a gyorsabb tempót és hosszabb távokat kedvelők, vagy csupán testedzésre vágyók számára. Egyenletes mélysége, a lehetőség ellenáramoltató rendszerrel beépítésére mind tökéletessé teszi arra, hogy a kertbe esztétikát és kihívásokat is rejtsen. Nem utolsó sorban pedig egy keskenyebb kertterületet is segíthet nagyobbnak láttatni.

A FAST LANE karbonkerámia-medence sportcélú felhasználásra vagy edzéshez a legideálisabb választás. Modern hangulatú tervezése az újabb építésű házak mellett érvényesül igazán. Az úszás, mint sport, még soha nem volt ilyen egyszerű otthonában!

A FAST LANE medencéhez, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A FAST LANE medencecsalád előnyei

Előnyök

  • Egy teljes szélességű, több, mint tíz méter hosszú kialakított úszósáv
  • Víz alatti leállóperem fut körbe a medencén, és lehetővé teszi a medence biztonságos elhagyását annak bármely pontjáról
  • Beépített, széles lépcsők és ülésre alkalmas részek találhatók a medence sarkán, pihenőhely pedig a szemközti oldalon
  • A lépcsők és a medencefenék a COMPASS védjegye alatt álló SLIP STOP csúszásmentes bevonattal rendelkeznek
  • Biztonsági vezetőperem a medence körül a takarási megoldáshoz, külön igényelhető COMPASS rolós medencefedési megoldás, akár rejtett rolóházzal
  • Beépített hidrosztatikus szelep tartozik hozzá, amely védi a medencét a talajvíznyomástól
  • Extraként igényelhető hozzá ellenáramoltató rendszer, keringető rendszer, világítás, vagy egyéb kiegészítők

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.