Sós-vízkezelő rendszer

Sós-vízkezelő
rendszer

COMPASS Pools logo

A sós-vízkezelő rendszerek eredetileg Ausztráliából származnak – forradalmian új, környezetbarát megoldást nyújtanak, melynek köszönhetően elhagyható a hagyományos vegyszeres kezelés.

 

Klóros víz helyett sós víz –  Az egész családnak különleges élményt nyújt a kristálytiszta, enyhén sós vízben történő fürdés. Nincs többé szem és bőrirritáció. Sőt selymesebb lesz a medence vize, ami üdítőleg hat a szervezetre, ráadásul terápiás hatása is van. Nem kell többé klórt, algátlanítót vásárolnia és adagolnia a vízhez, ezzel jelentős költséget megtakarítva!

 

A számítógép-vezérlésű sós-vízkezelő rendszer 0,4%-os sótartalmú vízzel működik, ami csupán a fele a könny sótartalmának, így az ízlelési határ alatt van. Továbbá a természetes ÖKO fertőtlenítési technológia előnye, hogy a tisztítás során a só nem fogy el. Az öntisztító titán cella az elektronikus fertőtlenítéshez folyamatosan újrahasznosítja a rendszerben lévő sót.

Melyek a sós vízkezelés előnyei?

sos-vizkezelo rendszer hidrolife beepitesi szerkezeti abra
  • Nincs többé vegyszeres víz! Se klór, se algaírtó, csak só.
  • A leghatásosabb vízfertőtlenítő rendszer, alacsony üzemeltetési költséggel!
  • Nincs többé vörös szem és irritált bőr.
  • Kristálytiszta, selymes víz.
  • Nem fog kifakulni a ruhája, haja.
  • Nem utolsósorban pedig a környezetet is óvja.

HIDROLIFE – Az intelligens sós-vízkezelő és medencevezérlő rendszer

 

A HIDROLIFE a ma elérhető legmodernebb sós-vízkezelő rendszerek közé tartozik, mely automatikusan gondoskodik a kristálytiszta vízről, így a medence karbantartása gyerekjáték lesz!

 

A sós uszodavíz-kezelés során a HIDROLIFE rendszer a medencevízben feloldódott sóból állít elő klór iont. Ehhez 4-6 kg só / m3 koncentrációt kell elérni. Ez körülbelül hatszor alacsonyabb mint a tenger sótartalma. Így az elektrolízises vízkezelés egy zárt rendszer, ami nem fogyasztja a sót!

 

Az elektrolízis során előállított, ún. megbontott só megsemmisíti a vízben található fertőzést előidéző baktériumokat és szerves anyagokat még azelőtt, hogy visszaalakulna hagyományos konyhasóvá (NaCl). Ez magyarázza, hogy a sókoncentráció a vízben állandó és a só sohasem fogy el a vízből.

Alapfelszereltség

ELEKTRONIKUS VEZÉRLŐEGYSÉG

Tűzálló ABS anyag, amely kis méretének köszönhetően jól illeszkedik mindenféle gépészeti térbe. Tartalmaz alap sókijelzőt, amely visszajelzést ad alacsony sótartalom illetve nem megfelelő áramlás esetén.

 

AMPEROMETRIKUS ELEKTROLÍZIS-KONTROLL

Az elektronikus vezérlőbe épített mikroprocesszor folyamatosan ellenőrzi a klórtermelést az áramerősség változásán keresztül. Ennek köszönhetően a kijelzőn mindig látható a pontos klórtermelés (gramm / órában kifejezve). A rendszer állandó klórtermelést biztosít és akár tengervízzel is üzemeltethető.

Opcionálisan igényelhető egységek

PH-SZABÁLYOZÓ

A víz fertőtlenítéséhez elengedhetetlen a víz pH-jának megfelelő szinten tartása. Ez a pH érték a készülék vezérlőpaneljén folyamatosan látható. Továbbá a készülék automatikusan méri a víz pH-ját és ennek megfelelően pH csökkentő hatóanyagot juttat a medencevízbe (a pH növelő kivitel opcionális).

Tartozékok: pH-szonda, szondaház, kalibráló puffer oldatok, perisztaltikus adagoló szivattyú.

 

REDOX SZABÁLYOZÓ

A készülék folyamatosan méri a víz redoxpotenciál szintjét és automatikusan vezérli a titán elektrolízis cellát, a beállított érték függvényében. Emellett a redox (ORP) érték a vezérlőpanel kijelzőjén jelenik meg.

Tartozékok: Redox mérőszonda, szondaház, kalibráló puffer oldat.

 

SZABADKLÓR-MÉRŐ, -SZABÁLYOZÓ

Folyamatosan méri a víz szabadklór tartalmát (klórszint/ppm) és a beállított érték függvényében automatikusan vezérli a titán elektrolízis-cellát.

Tartozékok: Szabadklór mérés a vezérlőegységen, szabadklór-mérő szonda, átlátszó szondatartó armatúra, áramlásmérő.

 

SÓTARTALOM-MÉRŐ

Folyamatosan méri a víz sótartalmát és lehetőséget biztosít egy automatikus sóadagoló rendszer csatlakoztatására.

 

 

ÉRINTŐKÉPERNYŐ
A rendszerhez opcionálisan igényelhető egy érintőképernyős, vezeték nélküli vezérlőegység, mellyel kényelmesen a lakásból irányíthatja a teljes vízkezelő rendszert (internet nem szükséges az üzemeltetéshez).

TÁVIRÁNYÍTÓS PLUG AND PLAY TÁVVEZÉRLÉS
Minden pH és Redox mérővel rendelkező berendezéshez felszerelhető egy távirányítású plug and play rendszer, melynek köszönhetően bármilyen internet kapcsolattal rendelkező készülékről (okostelefon, tablet, laptop, számítógép, stb) irányíthatja medence vízfertőtlenítő berendezését, hőszivattyúját, világítását, valamint a masszázs és élményelemeket egyaránt!

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy