TRAINER

A legkedveltebb termékcsalád

TRAINER-sorozatú karbonkerámia-medencék

Az TRAINER-medencesorozat is a legnépszerűbb modellek közé tartozik, tervezése minimalista és modern, több funkciót is kiválóan ellát. Rendkívül tágas, így két, vagy több személy is úszhat benne egyszerre. A játék és az edzés is élmény ebben a medencében, ráadásul egyes modellekhez a medence lépcsővel szemközti végén beépített pihenőhelyek is vannak, ezek masszázsfunkciókkal is kiegészíthetők. Különleges formatervezése miatt is vonzó, de a tervezés során az egészséges sportolás volt a fő szempont. Kétsávos, tágas kialakítása az egyik legnagyobb előnye, ez teszi vízi játékok, aqua-fitnesz vagy akár torna kitűnő helyszínévé, változó vízszintjének köszönhetően bármilyen korcsoport számára.
A TRAINER medencék számos különböző méretben elérhetőek, illetve előnyeik modellenként kissé eltérhetnek egymástól, így mindenki megtalálhatja közöttük a számára legmegfelelőbb kombinációt.

A TRAINER-medencesorozathoz, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A TRAINER karbonkerámia-medencék főbb jellemzői

Jellemzők

  • Két széles lépcső a kényelmes medencébe jutáshoz és leállóperem a medence biztonságos elhagyásához, illetve a kevésbé magabiztos úszók biztonságérzetéért
  • A lépcsők és a medencefenék a COMPAS védjegye alatt álló SLIP STOP csúszásmentes bevonattal rendelkeznek
  • Pihenőhely ülőpadokkal, amelyekbe víz- és levegő-masszázselemek is beépíthetők
  • Beépített hidrosztatikus szeleppel rendelkezik, amely védi a medencét a talajvíznyomástól
  • Fix vízmélységű és változó vízmélységű variánsokérhetők el, hogy a gyermekek és felnőttek úszási magabiztosságuktól függően teljes biztonságban érezhessék magukat a medencében
A TRAINER-medencesorozat luxusváltozatának, az XL-TRAINER és XXL-TRAINER modell további előnyei az alapmodellhez képest
  • Akár három vagy négy személy is kényelmesen úszhat bennük egyszerre
  • A lépcsőkkel szemben lévő oldalra telepíthető COMPASS rolós medencefedés
  • Rejtett rolóház, biztonsági vezetőperem a medence körül a takarási megoldáshoz
  • Választási lehetőség az egyenletes vagy fokozatosan mélyülő medencefenék között

A TRAINER-sorozatú karbonkerámia-medencék paraméterei

Színválaszték

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.