ROLÓS MEDENCEFEDÉS

COMPASS Pools rolós medencetakarás

 • PAkadály esetén automatikusan megáll
 • PDigitálisan és távirányítással is vezérelhető
 • PRejtett medencefedési opció is elérhető
 • PBiztonsági fedésként működik
 • PEnergiatakarékos - akár 4-8°C fok hőmérsékletemelkedéssel
 • PSzolár lamellákkal kérhető
 • PMagas teherbíróképességű

Saját tervezésű rolós medencetakarás – készítésekor a COMPASS Pools által kifejlesztett összes kiegészítő rendszerekhez hasonlóan a legfontosabb szempont a kiváló minőség, a biztonság és a takarékos működtetés volt, de nem szorulhat háttérbe az elegancia sem.

A COMPASS Pools medencefedés különlegessége abban rejlik, hogy a medencetakaró háza a medencébe épített, elkülönített részben található, egy vezetőkerékkel (ez típusfüggő) rendelkező süllyesztett szerkezetben. Ez a visszahúzott fedésnél egyáltalán nem látható, tehát ha a medence használatban van, olyan, mintha nem is létezne! A takarószerkezet gombnyomásra működik, a lamellákat az acéltengelyre vezeti a nyitás és zárás során. Ezt a rendszert a házban található csévélőtengelybe szerelt motor működteti. A medence nyitásakor a lamellák a víz felszíne alá kerülnek, láthatatlanul.

rolos medencetakaras kep

A COMPASS Pools egyedi tervezésű rolós medencetakarása tökéletes energiatakarékos és biztonságos választás. A rolós takarás fejlett technológiával rendelkező napenergia-hasznosító szolár lamellái optimális vízhőmérsékletet biztosítanak medencéjében. Ezek a lamellák szezontól és időjárási viszonyoktól függően akár 4-8°C-os hőmérséklet-növekedést is eredményezhetnek. Ezen felül a rolós medencetakarás minimalizálja az éjszakai hőveszteséget, így energiaköltségeit is csökkentheti.

A COMPASS Pools rolós medencetakarás a legszigorúbb európai előírásoknak is megfelel. Szerkezete teljesen stabil, zárt állapotában nem tesz benne kárt kisállat, gyermek, de akár egy felnőtt súlya sem (kb. 40 kg)! Ez a beépített biztonsági vezetőperemnek köszönhető, amely megakadályozza, hogy a terhelés hatására a lamellák a víz alá bukjanak.

 

A COMPASS Pools rolós medencetakaró egy különleges, medencébe integrált kialakítással rendelkezik, amely magában foglal egy belső motorral működtetett süllyesztett szerkezetet. A takaróház diszkréten a medence egy elkülönített részében található – amikor nincs rá szükség, teljesen eltűnik, hogy medencéje teljes fényében ragyoghasson.

A motor a rolóházban található és a lamellákat automatikusan vezeti és tekeri az acéltengelyre. A nyitás és zárás gombnyomásra történik. A lamellák a medencével azonos színű elválasztófal mögött rejtőznek el nyitott állapotban, így a medencetakarás teljesen láthatatlan marad.

Rolós Medencefedés Típusok

Compass szegélykő   |   Bukóél-vályús fölöző   |   Roló lamellák   |   Roló ház fedőburkolat   |   Rozsdamentes áthidaló   |   Elválasztó fal

Beach Line

A még exkluzívabb megjelenésért a Beach Line takarásnál a rolóház még láthatatlanabb és különlegessége, hogy a rejtett rolóház úgy van kialakítva, hogy pancsoló, napozó felületként szolgáljon.

Előnyei

 • Maximális energiahatékonyságot és teljes biztonságot garantál.
 • A napelemes lamellák optimális fűtést biztosítanak az úszás számára, akár +4°-8°C fokos hozzáadott hőmérséklettel.
 • Az éjszaka folyamán csökken a párolgás és ezáltal a hőveszteség.
 • Egyedülállóan magas vízszint.

A Compass Pools Beach Line rolós medencefedése egy beépített lécfedél, mely garantálja a maximális energiahatékonyságot és abszolút biztonságot a medence körül.
A Beach Line egy különleges rozsdamentes acélból készült konstrukció, amely integrált víz alatti padként szolgál. A magas szintű medencébe laminált szkimmereknek köszönhetően lényegesen magasabb vízszint érhető el- majdnem a medence széléig.
A lécek a vízszint alatt vannak feltekerve és elválasztva az úszóterülettől egy medence színű elválasztóval. A szerkezet teteje csempekővel vagy medenceszínű burkolattal fedhető le.
A lamellák kemény, szellőztethető anyagból készülnek, ilyen a PVC (polikarbonát vagy algásodásgátló lamellák választhatók), kemény PVC (polikarbonát vagy algásodásgátló lamellák választhatók) fokozott mechanikai és UV-ellenállással.

A polikarbonát lamellák legújabb generációja a Quadro extrudálási eljárással készülnek. Ez a technológia egyedülálló az úszómedence-burkolatok világában. Lehetővé teszi a rendkívül ütésálló és tartós lamellák előállítását, amelyek ötvözik a szolár, algásodás- és a kondenzációgátló tulajdonságokat. Ezen lamellák Quadro Black és Titanium Edition változatban is kaphatók.

Comfort Line

A Comfort Line típusnál a rolóház fedéséhez számos megoldás alkalmazható, például trópusi faanyag, WPC, hogy a hozzáférhetőség ne legyen akadályozva.

A saját fejlesztésű úgynevezett szolár lamellák az éppen aktuális évszaktól és időjárási viszonyoktól, éghajlattól függetlenül a nap energiáját használják a megfelelő vízhőmérséklet biztosításához. Az éjjel elvesztett hő, illetve a párolgással elvesztett vízmennyiség így minimalizálódik.

A COMPASS POOLS ROLLO COVER takarólamellái ellenállók a fizikai behatásokkal és az UV-sugarakkal szemben, anyaguk alapesetben PVC, de igény szerint polikarbonátból is készíthetők.

 

EGYEDÜLÁLLÓ EMELT VÍZTÜKÖR   Az egyedi tervezésű bukóél-vályús fölözőnek köszönhetően a Compass Pools medencék automatikus szintszabályzású, emelt víztükörrel rendelkeznek. A medence elegánsabbá válik.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy