MEDENCESZÍNEK

Egyedülállóan ragyogó medence színek

compass pools logo

Medencéje által nyújtott élmény úgy igazán varázslatos, ha egy kicsit a kényünkre-kedvünkre formálhatjuk. A COMPASS Pools a medencék gyártásának és fejlesztésének minden mozzanatában a legkiválóbb minőségre törekszik – ez alól pedig a medence színek sem lehetnek kivételek! Így az elérhető színek mindegyike valamilyen típusú tenger, óceán vagy egyéb természetes, egzotikus vidékek vizeinek színét hozza el a kertekbe.

Többféle színsorozat is elérhető, melyek közül mindegyik a maga különlegességével tűnik ki, mindegyikük a maga módján pompás és egyedi.

NOVA-sorozat

Új típusú medence szín, amely csillámló színrészecskékből és egy teljesen megújított elsődleges színkeverékből áll. Így az elkészült gélcoat színezőanyag egy igazán izgalmas és kiváló minőségű színvariáns-sorozatot eredményez. Az így elért, hologramra emlékeztető, gyöngyházas effektus páratlan ragyogást ad a medencének, akárhonnan is tekint rá. Mindemellett ezek a 3D-színek a világ egyik legjobb minőségű gélcoat védőrétegei.

Nova® Anthracite

nova anthracite
Nova® Blue
nova blue
Nova® Navy
nova navy

Nova® Gray

nova gray
Nova® Pearl
nova pearl
Nova® Stone
nova stone

Bi-Luminite és Cyber

A Bi-Luminite, mint a COMPASS Pools által használt technológiák nagy része, saját szabadalom. Hagyományos, szimpla rétegezés helyett duplán kerül a medencetestre, így a felső fedőréteg alatt a medence extra ragyogását apró csillámrészecskék bedolgozásával érik el. Végül erre kerül fel  a dupla rétegű festékanyag. A használt 3D-színek drámaian átalakítják a medence látványvilágát, így lesz igazán varázslatos a végeredmény.

Továbbá a Bi-Luminite színezést ezek mellett az teszi különlegessé, hogy a színrétegek felvitelét és a csillámozást szakemberek végzik. Vagyis a színezés manuális, aprólékos munkával kerül fel a medencetestre. Ezért nem csak látványként egyedülálló, de a manuális munka használata miatt minden színezés egy picit különbözik egymástól, két Bi-Luminite medence nem lesz ugyanolyan Ilyen mértékű odafigyeléssel készülnek a luxusautók is.

A Bi-Luminite színekhez képest a Cyber szín még egy további előnnyel bír: a borítás ugyanis plusz védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen, illetve a vegyszeres kezelésekkel, a hővel és egyéb potenciálisan káros tényezőkkel szemben is. Mindemellett a lágy, kellemes színvilága a szemet is gyönyörködteti.

Bi-Luminite® Blue Granite
bi luminite blue granite
Bi-Luminite® Blue Saphire
bi luminite blue saphire
Bi-Luminite® Golden Pebble
bi luminite golden pebble

Bi-Luminite® Smokey Quartz

blue luminite smokey quartz
Cyber® White
cyber white

Papyrus medenceszín

A Papyrus eredetileg a Yacht Pool medencetípushoz tartozott, de annyira közkedvelt lett, hogy most már bármelyik modellhez elérhető!
Papyrus® White
papyrus white

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy