FUN

A sokoldalú medence

FUN karbonkerámia-medence

A FUN medence azok számára a legjobb választás, akik a medencét sportolásra, kikapcsolódásra és a családdal való játékra is szeretnék használni. A FUN medence tervezésekor éppen ezért a praktikum, a sokoldalúság és a biztonság volt a legfontosabb szempont.

A kétoldali elhelyezésű lépcsőknek köszönhetően a legtöbb beépítési igénynek megfelel, így a szinte minden kertbe gond nélkül telepíthető. Négy különböző méretben érhető el FUN 74, FUN 80, FUN 83 és a FUN 100, így minden méretű kert és család megtalálhatja a számára tökéletes típust.

A FUN előnyeiről tanúskodik, hogy egyike a legnépszerűbb medencéinknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt nyújt örömteli, aktív életmódot.

A FUN medencéhez, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A FUN karbonkerámia-medence főbb jellemzői

Jellmezők

  • Sokoldalú, tervezéskor az úszás, a pihenés és a játék volt a fő szempont, tekintettel Ön és családja biztonságára
  • A medence hosszanti oldalain biztonsági leállóperem fut végig (ez típustól függően elérhető), a gömbölyített élű lépcsők és a medencefenék a Compass védjegye alatt álló SLIP STOP csúszásmentes bevonattal rendelkeznek
  • A lépcsők kétoldalt helyezkednek el, ezért az úszásra használható területből a lehető legkevesebbet foglalják el, illetve az elhelyezkedésük miatt a medence szinte bármilyen telepítési igénynek megfelel
  • Beépíthető rolós medencefedési megoldás (a FUN 83 és a FUN 100 modellekhez igényelhető), ennek biztonságos használatához biztonsági vezetőperem fut végig körben a medencében
  • Beépített hidrosztatikus szeleppel rendelkezik, amely védi a medencét a talajvíznyomástól

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.