CALIPSO

A felpezsdítő élmény

CALIPSO karbonkerámia masszázsmedence

A CALIPSO a fürdés és úszás helyett, vagy éppen ezek mellé kiegészítő elemként kiváló vízi kikapcsolódást nyújt. Igényes kialakítása, a kompakt és megerősített medencetest alkalmassá teszi szabadtéri telepítésre is. Csendesen működik, így nem zavarja meg a pihenést. Működtetése automatikus, költségcsökkentő csúcstechnológiával történik, így rendkívül takarékos is, kiváló befektetés.

A CALIPSO pezsgőfürdő és masszázsmedence a lazítás tökéletes kelléke, páratlan masszázsélményt nyújt. Stresszes, nehéz napok után, vagy akár csak szórakozásból bármikor jólesik elmerülni a vízben. Pezsgőfürdő létére kifejezetten tágas, így használója szabadon mozoghat benne, és akár az egész család is egyszerre igénybe veheti. A kialakítás igény szerint variálható, így mindenképpen tökéletesen igazodik az egyéni kívánságokhoz is.

Tágas és igényes tervezésének köszönhetően nem csak otthonokban, hanem akár hotelekben, uszodákban és egyéb üdülőhelyeken is kiválóan megállja a helyét.

A CALIPSO masszázsmedencéhez, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A CALIPSO masszázsmedence főbb jellemzői

Jellemzők

  • A levegő- és vízmasszázs egyedi tervezésű, páratlan és intenzív élményt nyújt
  • A medencébe lépés kényelmes, tágas kialakítása 6-7 személy egyidejű fürdőzéséhez is lehetőséget nyújt, fejtámlák fokozzák a kényelmet
  • Megerősített, strapabíró karbonkerámia medencetest, amely telepíthető építményekbe, kültéren, illetve a földfelszín alatt és felett is
  • Kvarchomokot szűrő és forgató berendezés tartozik hozzá
  • Izgalmas 3D Bi-Luminite és Nova színekben kérhető
  • Igényelhető fehér vagy színes LED világítás
  • Elérhető intelligens vezérlésű automata sósvízkezelővel is
  • Számos elérhető lehetőség a fűtéshez: elektromos, gázas, napelemes és hőszivattyús megoldások

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.