INFINITY

Végtelen elegancia és luxus élmény

INFINITY80 – újdonság

Az INFINITY80 medencetípus egy valódi exkluzív újdonság, amely páratlan esztétikai élményt nyújt, hiszen a vízfelület teljes mértékben összeolvad környezetével. A túlfolyócsatorna kőhatású megjelenése diszkréten, mégis elegánsan illeszkedik a kerti környezetbe, harmonikus képet alkotva. Opcionálisan ráccsal is felszerelhető.

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

Az INFINITY karbonkerámia-medence főbb jellemzői

Jellmezők

  • Feszített víztükör, exkluzív megjelenéssel
  • Relaxzónával ellátott
  • Masszázsfunkciók is integrálhatóak

Az INFINITY medencecsalád technikai adatai

PLUNGE35 Modell

Színválaszték

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.