YACHT POOL

Luxus és innováció

YACHT POOL MEDENCÉK

A Yacht Pool több, mint egy medence, hiszen kialakításával a hajók, tengeri utazások és a vitorlázás hangulatát idézi, fényűző, elegáns megjelenésével pedig gyönyörködteti a szemet. Az úszás és a masszázsmedencék nyújtotta élményt egyesíti, így aki a YACHT POOL mellett dönt, nem kell választania a kettő közül. A beépített pezsgőfürdő adja meg az igazán egyedi és különleges élményt, amit a YACHT POOL-tulajdonosok élvezhetnek. Modern külsejének és eleganciájának köszönhetően igazán pompás része lehet a legmodernebb európai luxusotthonoknak is. A termék a piacra kerülése utáni első évben (2014) két nívós nemzetközi formatervezési díjat is elnyert: Az IF és a Red Dot dizájndíjakat.

A Yacht Poolt az innováció és a luxus szavak jellemzik legjobban. Egyedülálló tervezése egy luxushajó fedélzetére emlékeztet, ehhez hozzájárul a modern kezelőfelület, a pezsgőfürdőt körbeölelő beépített teakfa burkolat, a pezsgőfürdő jachtok orrát idéző formája és az elegáns dizájn.

Mindez nem jelenti azt, hogy az élményt ne lehetne tovább fokozni. A medence az egyéni igényekhez igazítható különböző kiegészítőkkel. A YACHT POOL kiegészíthető beépített ellenáramoltatóval, rolós borítással, integrált SPA-résszel, LED világítással, VANTAGE öntisztító rendszerrel és még sok más különleges kiegészítő funkcióval.

A YACHT POOL medencéhez, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

TERMÉKVIDEÓ

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

A YACHT POOL karbonkerámia-medence főbb jellemzői

Előnyök

 • Karbontechnológiával készült
 • Ergonomikus kialakítású, a Compass Pool védjegye alatt álló SLIP STOP csúszásmentes felületű lépcsők és medencefenék, illetve leállóperem teszi biztonságossá a fürdőzés élményét
 • Egyszerre két medence élményét is nyújtja, hiszen úszó- és masszázsmedence is egyben, mindkét medencetípusból a legjobb tulajdonságokat helyezi előtérbe
 • Az intelligens medencevezérlésnek köszönhetően a kezelés intuitív és egyszerű
 • A stilizált, hajóorr formájú masszázsmedencét egyszerre 2 fő használhatja

Rendelhető extrák

 • A masszázsmedencéhez külön kiegészítőként rendelhetők plusz masszázsfúvókák, nyakmasszírozó SPA funkciók, ezekkel még varázslatosabb az élmény
 • Beépített VANTAGE öntisztító rendszer
 • Sós medencevíz-kezelő és sóbontó készülék, vagy hagyományos vegyszeradagoló automata vízfertőtlenítő medence rendszer
 • Beépíthető víz alatti LED világítás, amely különleges hangulatot kölcsönöz a medencének naplemente után
 • Rejtett házas rolós takarással szolár lamellákkal vagy polikarbonát rendszeren guruló sínpályás medencefedési megoldással is igényelhető
 • Beépített hidrosztatikus szeleppel rendelkezik, amely védi a medencét a talajvíznyomástól
 • Elérhető ellenáramoltató berendezéssel is, hogy az úszás élményének semmi ne szabhasson határt!

A YACHT POOL masszázsmedencéje

 • Kialakítása a jachtok hajóorrára emlékeztet, burkolata elegánsan emeli ki a pezsgőfürdőt a medencetestből
 • Padlózata valódi, rugalmas teakfa anyagból készült, az acélkorlát rozsdamentes
 • Egyszerre 2 fő számára használható
 • Alapvetően 33 masszázsfúvókával rendelkezik, de ezen felül rendelhetők további masszázsfúvókák is

A YACHT POOL medencecsalád technikai adatai

karbon keramia medence compass 3db yachtpool

Színválaszték

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.