AQUA NOVA

A legotthonosabb

AQUA NOVA karbonkerámia-medence

A legotthonosabb medence a vízi játékokhoz, nyáron az AQUA NOVA a legjobb hely a hűsöléshez. Kompakt kialakítása miatt telepítése kifejezetten egyszerű, akár egy másik, régebbi medence helyére is, beltéren és a szabadban egyaránt. Rendelkezik a COMPASS medencékre jellemző biztonsági elemekkel, bár egy egyszerűbb modell, de mégis stílusos!
Két méretű kiszerelés elérhető, az AQUA NOVA 53 és az AQUA NOVA 77.

Az AQUA NOVA medencéhez, mint minden más COMPASS karbonkerámia-medencéhez is 40 év gyártói garancia jár!

X-TRAINER 58

A tökéletesen megtervezett TRAINER kerámia medence régóta az egyik legnépszerűbb modell különleges formájának és multifunkcionalitásának köszönhetően. Alkalmas úszó edzésre, vízi játékokra, vagy pihenésre az erre kialakított relaxációs padokon. Luxus medencéi, az XL és az XXL-TRAINER extra szélesek és kényelmesen úszhat bennük egyszerre 2, 3 vagy akár 4 személy is.

Az AQUA NOVA karbonkerámia-medence főbb jellemzői

Jellemzők

  • A kertben és beltéren is egyaránt könnyen telepíthető
  • Beépített lépcsők segítik a kényelmes bejutást, víz alatti leállóperem és a kapaszkodó gondoskodik a fürdőzők biztonságáról
  • Beépített hidrosztatikus szeleppel rendelkezik, amely védi a medencét a talajvíznyomástól

Az AQUA NOVA karbonkerámia-medence paraméterei

Színválaszték

VANTAGE

A medence kitisztítja önmagát,
miközben ön gondtalanul
élvezi az úszást.

Kérjen ingyenes
medence szakértői tanácsadást!

Ingyenes szakértői tanácsadásunk keretein belül élőben is megtekintheti a COMPASS Pools medencéit bemutató helyszínünkön.
A bemutató alatt medenceszakértőink tanácsot adnak igényeit felmérve, emellett minden felmerülő kérdésére részletes választ nyújtanak.

Tanácsadás iránti igényét kérjük, hogy űrlapunk elküldésével jelezze. Az elküldést követően munkatársaink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Név(Kötelező)
Cím nélkül

Kérjen
Árajánlatot

Pontos árat csak Medence Szakértői Tanácsadást követően tudunk kalkulálni, viszont addig is küldünk e-mailben egy tájékoztató jellegű árlistát. Kérjük, töltse az adatlapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Személy
   

Tekintse meg
videónkat

Egy kültéri Compass Pools medence telepítése pár percben bemutatva.